Avís Legal

Informació general

Aquest lloc web, https://dolorscastells.com, és propietat de Dolors Castells (en endavant, el “Propietari del lloc web”). L’accés i ús d’aquest lloc web estan subjectes als següents termes i condicions i a les lleis aplicables. En accedir i utilitzar aquest lloc web, acceptes complir amb aquests termes i condicions i amb les lleis aplicables. Si no estàs d’acord amb aquests termes i condicions o amb les lleis aplicables, no has d’accedir ni utilitzar aquest lloc web.

Contingut del lloc web

El Propietari del lloc web esforça per incloure informació actual i precisa en aquest lloc web, però no garanteix que el contingut del lloc web sigui complet o estigui actualitzat. El Propietari del lloc web es reserva el dret de modificar el contingut del lloc web en qualsevol moment i sense previ avís.

Propietat intel·lectual

Tot el contingut d’aquest lloc web, incloent, però no limitat a, textos, gràfics, logos, icones de botons, imatges, clips d’àudio, descàrregues digitals, compilacions de dades i programari, és propietat del Propietari del lloc web o dels seus proveïdors de contingut i està protegit per les lleis de propietat intel·lectual. L’ús no autoritzat de qualsevol contingut d’aquest lloc web pot violar les lleis de propietat intel·lectual, de marques comercials i de propietat industrial.

Enllaços a altres llocs web

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web que són propietat o estan operats per tercers. El Propietari del lloc web no té control ni responsabilitat sobre el contingut d’aquests llocs web enllaçats, i no garanteix ni aprova el contingut d’aquests llocs web enllaçats. L’accés i ús d’aquests llocs web enllaçats estan subjectes a les condicions d’ús i a les polítiques de privacitat de cada lloc web enllaçat.

Limitació de responsabilitat

El Propietari del lloc web no serà responsable de cap dany o perjudici de cap mena, incloent, però no limitat a, danys directes o indirectes, conseqüents o incidentals, o danys per pèrdua de beneficis o interrupció del negoci, que sorgeixin de l’accés o ús d’aquest lloc web o de qualsevol lloc web enllaçat, o de qualsevol informació continguda en aquest lloc web o en qualsevol lloc web enllaçat.

Indemnització

Acceptes defensar, indemnitzar i eximir de responsabilitat al Propietari del lloc web i als seus empleats, directius, agents i successors de i contra qualsevol reclamació, danys, responsabilitat, cost o despesa, incloent honoraris d’advocats, incorreguts en connexió amb l’accés o ús d’aquest lloc web o amb la violació d’aquests termes i condicions o de les lleis aplicables.

Llei aplicable i jurisdicció

Qualsevol controvèrsia o reclamació que sorgeixi de o en connexió amb l’accés o ús d’aquest lloc web o amb aquests termes i condicions es regirà i interpretarà d’acord amb les lleis de Espanya i es sotmetrà a la jurisdicció exclusiva dels tribunals de Cambrils, Espanya.

Termes i condicions modificats

El Propietari del lloc web es reserva el dret de modificar aquests termes i condicions en qualsevol moment i sense previ avís. L’ús continuat d’aquest lloc web després de qualsevol modificació d’aquests termes i condicions significarà que acceptes estar subjecte a aquestes modificacions.

Política de privacitat

Aquest lloc web no recull informació personal dels visitants, com ara nom, adreça de correu electrònic o informació de pagament. No obstant, és possible que automàticament recollim informació tècnica com ara l’adreça IP, la informació de les galetes, les dades de navegació i altres dades similars. Utilitzem aquesta informació per millorar la navegació del lloc web i per recopilar estadístiques anònimes. Ens comprometem a protegir la privacitat dels visitants d’aquest lloc web i a complir amb les regulacions de privacitat i protecció de dades aplicables.