Hola, sóc la Dolors

Pintora contemporània i artista

Vaig néixer a Cambrils, una bonica població costanera de Catalunya, Espanya. La meva carrera pictòrica va començar fa vint-i-cinc anys i des de les hores he estat membre d’associacions artístiques. Al llarg dels anys he participat en exposicions col·lectives i n’he fet moltes altres d’individuals a la meva terra natal i a l‘estranger: Manhattan (USA), Roma, Milà i Florència (Itàlia), Geoje i Incheon (Corea), Katmandú (Nepal) i també he participat en exposicions virtuals a Singapur des de l’esclat de la pandèmia.

El meu treball s’ha presentat en prestigioses galeries d’art: Recinte Modernista de Sant Pau a Barcelona, al Museu d’Art i Història de Reus, al Círcol de Reus (Tarragona), a La Sala del Patí del Palau de la Diputació de Tarragona, al Club Nàutic de Cambrils i Salou, a La Sala Àgora i  a La Sala Àmbits de l’Ajuntament de Cambrils, a la Sala Castellblanc a Empúries  (Girona).

A partir de l’any 2018 vaig començar a exposar internacionalment amb èxits al Palazzo Giureconsultin de Milà, La Sala de La Pigna de Roma. També vaig participar al 5è Festival Internacional d’Art “Freedom and Peace” a Corea del Sud, a “International Women Artists” a Manhattan, New York, al “International Incheon Museum Exhibition” a Corea i al “International New York City Prize”.

El meu treball s’ha publicat a la primera edició del llibre d’art de la prestigiosa publicació AFG (Art Freaks Global) a Canadà, on s’inclou la nova col·lecció  de rams florals i paisatges.

Crec que l’art ha d’emocionar a l’espectador, ha de transmetre els sentiments i fer gaudir i connectar generacions. Ha estat un orgull haver estat guardonada amb els Premis Internacionals “Leonardo Da Vinci” a Florència el 25 de gener de 2019 i el premi “New York City” a Manhattan el 21 d’octubre de 2020.

- Dolors Castells